bossa Lustro de primavera

ara que comencem a veure les primeres orenetes, era el moment de deixar el mega sac d’hivern i cosir una bossa més lleugereta de cara a la primavera estiu

ahora que empezamos a ver las primeras golondrinas, era el momento de dejar el mega saco de invierno y coser un bolso más ligero de cara a la primavera verano

per això he triat el patró de la bossa Lustro que molt generosament ha compartit la Ruth de Adictas al hilo, al seu bloc trobaràs un cose conmigo amb les explicacions pas a pas de com cosir-lo, moltes gràcies bonica!

por eso he escogido el patron del bolso Lustro que muy generosamente ha compartido Ruth de Adictas al hilo , en su blog encontrarás un cose conmigo con las explicaciones paso a paso de como coserlo, muchas gracias guapa!

la tela d’orenetes és d’Slowtaller, el texà negre, són restes que em van quedar després de cosir aquests pantalons, la tela del forro interior, una loneta de l’ikea de fa eons… i si, la cremallera psicodèlica és de the sewing cat, m’encanta!

la tela de las golondrinas es de Slowtaller, el tejano negro, son restos de lo que me quedó después de coser estos pantalones, la tela del forro interior, una loneta de ikea de hace eones… y si, la cremallera psicodèlica es de the sewing cat, me encanta!

ara m’he d’acostumar a no anar com un cargol amb mitja casa a l’espatlla, segur que l’esquena m’ho agrairà! 😀 vaig a passejar pel club de les males costureres a veure que s’hi cou aquest dimecres!

ahora me he de acostumbrar a no ir como un caracol con media casa al hombro, seguro que la espalda me lo agradecerá! 😀 voy a pasear por el club de las malas costureras, a ver que se cuece este miércoles!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s