bossa pandielleando

a principi d’any vaig fer aquesta versió de la motxilla de la Yolanda de Pandiellando, i tenia ganes de fer-ne una per mi i utilitzar una de les precioses teles que em vaig auto-regalar de la pàgina de modes4u

la costura de la motxilla és un pim-pam, així que vaig triar les teles per combinar amb la de càmeres, unes lonetes del Ikea reciclades d’unes cortines i una altra de Totatela i som-hi!

a principio de año hice esta versión de la mochila de Yolanda de Pandiellenado, y tenía ganas de hacer una para mi y usar una de las preciosas telas que me auto-regalé de la página de modes4u…

la costura de la mochila es un pim-pam, así que escogí las telas para combinar con la de cámaras, una lonetas de Ikea recicladas de unas cortinas, y otra de Totatela y venga!

20150902_125723

en últim moment vaig dubtar, l’entretela de la butxaca li havia donat una rigidesa que potser amb motxilla no acabava de quedar bé… i si ho canviem per una bossa tipus tote?

ok, doncs fora guia i corda i afegeixo unes nanses de nylon ben resistents i aquí la tenim

en el último momento dudé, la entretela del bolsillo le había dado una rigidez que quizá en mochila no acababa de quedar bien… y si lo cambiamos por una bolsa tipo tote?

ok, pues fuera guía y cuerda y añado unas asas de nylon bien resistentes y aquí la tenemos

20150902_125743

a l’interior hi he afegit una butxaca per bolis i altres..

en el interior he añadido un bosillo para bolis y otros…

20150902_125833

m’agrada el resultat, tot i que les nances potser les hagués fet una mica més curtes, a més les canviaria per unes de cotó (el nylon rellisca i una de les dues sempre tendeix a caure..); en versió tote potser la faria una mica més ampla (també és que sóc una cafre i tota bossa em sembla petita jeje)

me gusta el resultado, aun que las asas quizás las hubiera hecho un poco más cortas, además las cambiaría por unas de algodón (el nylon resbala y una de las dos siempre tiene a caer…); en versión tote quizás la haría un poco más ancha (también es que soy un poco cafre y toda bolsa me parece pequeña jeje)

20151117_041406

les fotos són una mica pèssimes per que el color de la taula li treu vida a la tela principal, us asseguro que és molt més xula del que sembla ^^’

las fotos son pésimas por que el color de la mesa le quita vida a la tela principal, os aseguro que es mucho más chula de lo que parece ^^’

2 pensaments sobre “bossa pandielleando

  1. Quina bossa més xula!! La tela és preciosa. Sí, és cert que les nanses de cotó tenen un tacte més agradable i rellisquen menys que les de nylon, però això només ho saps tu. De lluny es veu la mar de bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s