samarreta hemlock

un dels avantatges de cosir-me la roba és tenir peces d’entretemps; això de comprar roba per usar-la un mes a l’any… aix em costava, però ara que me la faig jo, ha! és una altra història, com canvien les perspectives eh?

IMG-20151005-WA0005

la hemlock tee és un patró gratuït de la Jen de Grainline Studio, ja el vaig cosir la primavera passada però no el vaig penjar al bloc. La típica peça cúmul de pífies que dius, abans de penjar-la arreglaré això i això… i te l’acabes posant tal qual sense arreglar res… en fi, en una altra vida pot ser…

IMG-20151005-WA0004

és un patró suuuper senzill de cosir, no té cap secret, i precisament per això permet totes les variacions que se’t passin pel cap.. la tela de ratlles, de Totatela a Granollers, és força bavosa i té un tacte i una caiguda molt agradables, perfectes per temps així de mitges tintes. Això sí l’he de planxar cada cop que la rento brrr amb lo poc que m’agrada :S curiosament estic planxant més des que em cuso la roba que abans.. ugh no us passa?

IMG-20151005-WA0007

per que no quedes massa sosa li he posat una butxaca ‘fora de lloc’, la tela és de patchwork però no se on la vaig comprar, fa mil anys que corre per casa. encara que sembli que està cosit amb agulla doble, és fals, són dues passades amb agulla normal ^^’ encara és una assignatura pendent la doble, cada cop que ho provo se’m lien unes tragèdies a la part de sota, no se que jkhgkhfdk faig malament (un altre tema per mirar-me tranquil·lament quan tingui temps, jajaja)

mirem que es cou al RUMS aquest dijous?

20151022_055350

una de las ventajas de coserme la ropa es tener piezas de entretiempo; esto de comprar ropa para usarla un mes al año… ay me costaba, pero ahora que me la hago yo, ja! es otra historia, como cambian las perspectivas, eh?

la hemlock tee es un patrón gratuito de Jen de Grainline Studio, ya lo cosí la primavera pasada pero no lo colgué en el blog. La típica pieza cúmulo de pifias que dices, antes de colgarla arreglaré esto y esto… y te la acabas poniendo tal cual sin arreglar nada… en fin, en otra vida quizás…

es un patron suuuper sencillo de coser, no tiene ningún secreto, y precisamente por eso permite todas las variaciones que se te pasen por la cabeza… la tela de rallas, de Totatela en Granollers, es bastante babosa y tiene un tacto y una caída muy agradables, perfectos para el tiempo así de medias tintas. Eso si, la he de planchar cada vez que la labo brrr con lo poco que me gusta :S curiosamente estoy planchando más des de que me coso la ropa que antes.. ugh no os pasa?

para que no quedara demasiado sosa le he puesto un bolsillo ‘fuera de sitio’, la tela es de patchwork pero no se donde la compré, hace mil años que corre por casa. aunque parezca que esta cosida con aguja doble es falso, son dos pasadas con aguja normal ^^’ aún es una asignatura pendiente la doble, cada vez que lo pruebo se me lían unas tragedias en la parte de debajo, que no se que jkhgkhfdk hago mal (otro tema para mirarme tranquilamente cuando tenga tiempo, jajaja)

miramos que se cuece en RUMS este jueves?

8 pensaments sobre “samarreta hemlock

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s